Thursday, May 29, 2008

bak, ben.

ay aman, daha neler! seyler.. gezmeler, tozmalar, deli gibi calismalar. evet oncelikle bu konuya deginmek istiyorum; son 2 haftadir deli gibi calisiyorum.. dun restorani ben kapadim mesela, bildigin anahtarla. gecenin 12sinde. eve 1de geldim. sonra sabah kalk 9da derse git -ki bunun icin 7bucuk gibi kalkiyorum-. sonra oglen yine ise falan, gerisini biliyosun.. susmam ama. konusurum, konustum. dedim cuma ve pazartesi tatil ilan ettim, ok? ok dedi charlie. nerelere gideyim, nasil edeyim. sen aklimi tut yaaarabbi. sarki var di mi boole? yamulmuyosam, evet. paragraf basi.

ikinci konu gezmeler.. bu uzun bi konu, cunku 4 gun surcek. ama simdilik sadece ozet verebiliyorum. nedir? cuma, cumartesi atlantic city. casinolar, alisveris yerleri, uzuuuun bi boardwalk'u var bilindigi uzre. bi de akvaryum mu varmis neymis, kismet.. sonraa.. ev. 1 gece dinlence, ardindan jones beach'te guneslenirken dinlenmece. long island'daymis, guzelmis. okyanus soguktur gerci ama.. olsun, deniyelim. son olarak da (en sevdigim kisim yalniz burasi, dikkaaat!) six flaaags! nerden bildin? evet. feylo'yu da alicaz yanimiza. kutu kolalarimiz da var, indirim yaziyo ustlerinde kocaman. negzel olcak yine. her bi seye binicez. gercekten bak. bitti gezmeler.

baskaaa... merak ettigin icin soyluyorum, kurabiye yiyorum. afiyet olsun, saol. chocolate chip. yok ben yapmadim, aldim bu sefer.. Hıı..

0 BIDIBIDI: